Ons meesterwerk.

R8140 – Het beste Rodenstock montuur ooit.

Geïnspireerd op een bedrijfsgeschiedenis van maar liefst 140 jaar vol modieuze trends en technische innovaties, maakt Rodenstock een echt statement met haar meesterwerk. The Masterpiece herdefinieert het optimale gezichtsvermogen en de perfecte look. Deze bijzondere R8140 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren in een zeer beperkte oplage.

Dit highlight-concept past perfect, ongeacht uw persoonlijke wensen op kijkgebied. Wetend dat ware perfectie niet bestaat, kunnen wij vandaag de dag eerlijk zeggen: nooit eerder waren we zo dichtbij! Ervaar het zien zonder compromissen.

Ontwikkeld voor perfect zicht op ieder moment.

360 graden view

Onze Masterpiece in goud! Geïnspireerd op het design van de afgelopen 140 jaar. Gemaakt met de kwaliteit van 140 jaar ervaring. Perfectie dankzij 140 jaar innoveren.

Farbe wählen

 
 

Techniek met unieke hoogwaardige materialen.

Voor ons meesterwerk gebruiken we alleen de beste mix aan materialen. Duurzaamheid en comfort hadden de hoogste prioriteit bij de selectie van materialen. Van de voorzijde van het frame, gemaakt van 100% titanium voor optimale verdraagzaamheid, tot de speciale Rodaflex® scharnieren en de slanke brillenpootjes van acetaat, die ervoor zorgen dat de bril gemakkelijk kan worden aangepast aan ieders gezicht.

Tijdloos design met bijzondere antieke kleuren.

Voor ons 140-jarig bestaan, hebben wij gekozen voor drie speciale kleuren: antiek goud, antiek bruin en donker staalgrijs. Het unieke vintage karakter verwijst naar de traditie van Rodenstock en vormt een tijdloze combinatie met het elegante design van de monturen.

Combinatie van kunst en handwerk.

Het jubileumstuk is ontworpen voor mannen en is als limited edition beperkt verkrijgbaar. Elk montuur is voorzien van een uniek serienummer. De decoratieve retro gravure langs de pootjes draagt ook bij aan dit bijzondere "meesterwerk". Deze traditionele afwerking staat ook wel bekend onder de naam repoussé.

Zoek een verkooppunt