Rodenstock Road Sun.

Ontdek de Rodenstock Road zonneglazen.

Goed zicht, veilig op weg.

Goed zicht en veilig rijden zijn nauw met elkaar verbonden. In de zomer, als het zicht wordt belemmerd door fel zonlicht, voelen de meeste automobilisten zich onzeker. Dit kan de kans op ongelukken vergroten.

Rodenstock Road zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om de veiligheid tijdens het autorijden te vergroten. De glazen scoren op vele voordelen die er voor zorgen dat u zich veilig voelt op de weg.

*Bron: DA Direkt © Statista 2015, 4. DVR

Zoek een opticien

Minder verblinding en meer contrast

Rodenstock Road zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld met een bruine tint. De tint vermindert het zonlicht en toch kunt u uw navigatiesysteem blijven lezen. Signaal lichten, zoals verkeers- of remlichten, worden duidelijker weergegeven.

Bovendien verminderen innovatieve coatings storende reflecties en verbeteren het contrast. Hierdoor kunt u weer ontspannen rijden. Natuurlijk zijn de Rodenstock Road zonnebrillen voorzien van UVA- en UVB-bescherming.

Zoek een opticien

Onbelemmerd zicht voor een ontspannen snelle wisseling van focus

Het brede blikveld van Rodenstock Road glazen zorgen voor scherp zicht – zelfs wanneer u snel moet focussen.

Betrouwbare beoordeling van afstanden

De glazen bieden symmetrische zichtvelden voor veilig ruimtelijk zicht.

Houd ze ook op wanneer u de auto verlaat

Naast het feit dat Rodenstock Road glazen de ideale partner zijn in de auto, zijn de glazen ook gemaakt voor dagelijkse en recreatieve activiteiten.

Zoek een opticien

De eerste glazen met een TUV-certificaat voor in de Auto.

Rodenstock Road glazen zijn ook beschikbaar voor dagelijks gebruik. De glazen zijn ontwikkeld zodat u ontspannen kunt rijden. Zelfs in het donker, bij fel licht, druk verkeer of bij slecht weer. Het glas Impression® Road 2 heeft zelfs een TUV-certificaat ontvangen.

*Glas werd door TUV Rheinland o.a. getest op: gewenning, blikveld, verblinding, contrast en kleurweergave.

Naar de Rodenstock Road glazen

Ready, set, go met de Aviator zonnebril

Zonnebrillen zoals de R1380 zijn perfect voor in de auto. De bril ziet er niet alleen stoer uit, maar biedt u ook prima zicht dankzij de grote glazen. Zelfs wanneer u over uw schouder kijkt, zullen de brillenpootjes niet in uw zichtveld komen.

De R1380 zit bijzonder comfortabel, omdat het van lichtgewicht materiaal is gemaakt.

Meer over dit model