Welkom in de
B.I.G. Precision Hub

Leer alles over de B.I.G. Biometrisch Intelligente Glazen van Rodenstock, het belang van biometrische precisie voor scherp zicht en de unieke brillenglascategorie B.I.G. EXACT® - de eerste high-precision multifocale brillenglazen gebaseerd op een volledig biometrisch oogmodel. Kijk met ons naar de toekomst van B.I.G. VISION®, waarin we Artificial Intelligence (AI) gebruiken om meer brildragers te voorzien van biometrisch intelligente glazen.

GA VOOR B.I.G. VISION®
Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Onze unieke filosofie

B.I.G. VISION® FOR ALL

Bij Rodenstock zien we mensen als individuen, met ogen in verschillende vormen en maten. Ieder mens en ieder oog is anders. Daarom gebruiken we bij Rodenstock duizenden datapunten om de parameters van het oog te meten en te bepalen, en gebruiken we deze gegevens om de glazen te produceren die zijn aangepast aan de biometrische parameters van elk individueel oog. Dit heeft ons gemaakt tot de glasexperts die we vandaag de dag zijn.

De ambitie die we bij Rodenstock al hebben sinds de lancering van onze B.I.G. VISION® filosofie:

Het creëren van een B.I.G. VISION® FOR ALL

Omdat biometrische precisie voor de meeste brillenglasfabrikanten een kwestie van toeval is.

Tegenwoordig produceren de meeste fabrikanten van multifocale brillenglazen brillenglazen op basis van een standaard oogmodel. In 98% van deze gevallen wijken de biometrische parameters van een standaard oogmodel af van de werkelijke waarden van het individuele oog. Dit betekent dat brillenglazen niet precies zijn afgestemd op de behoeften van de ogen van het individu.

Klik op een van de drie personen om in de video te zien hoe de werkelijke waarden van oogparameters afwijken van een gereduceerd standaardoogmodel. Deze oogparameters kunnen worden bepaald door de ogen te meten met de DNEye® Scanner.

Het B.I.G. VISION® verhaal

We wilden preciezer zijn.

Bij Rodenstock bepalen we de biometrische gegevens van het hele oog - hiermee gaan we veel verder dan de huidige standaard binnen de optiek. Deze gegevens worden direct in het glas geïntegreerd, waardoor een constructieproces ontstaat dat resulteert in 's werelds meest precieze brillenglas - met het scherpste zicht voor elke hoek en elke blik.

Rodenstocks reis naar biometrische precisie

Vandaag de dag worden de meeste brillenglazen vervaardigd op basis van een standaard oogtest met slechts vier standaard voorschriftwaarden als input voor het berekeningsproces van het brillenglas.
Bij Rodenstock streven we er voortdurend naar om te pionieren met de precisie waarmee multifocale brillenglazen gemaakt kunnen worden.

Het B.I.G. VISION® verhaal
Het heden en de toekomst van biometrische brillenglazen

Het resultaat van onze reis naar biometrische precisie.

Biometric Intelligent Glasses wordt B.I.G. EXACT®.

Met B.I.G. VISION® creëert Rodenstock een paradigmaverschuiving in multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van elk oog.

Ontdek B.I.G. Exact®

B.I.G. NORM®: Kunstmatige intelligentie (AI) en een nieuwe norm voor glasberekening

Rodenstock definieert een nieuwe norm voor de berekening van brillenglazen.

Ontdek B.I.G. NORM®

Tijd voor biometrische precisie

icons/big/qualitaetsgarantie_veredelung

Opticien zoeken

Waar zijn de Biometric Intelligent Glasses verkrijgbaar?

Wilt u ervaren hoe Biometrisch Intelligente Glazen u kunnen helpen uw gezichtsvermogen te verbeteren? Dat begint bij uw dichtstbijzijnde B.I.G. opticien.

icons/big/zufriedenheitsgarantie

Voor opticiens

Contact en meer informatie

Wilt u weten hoe u deel kunt uitmaken van B.I.G. VISION® en wenst u meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en het Rodenstock team zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading