0
    U bevindt zich hier: Brillenglazen  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

6

+

=

zeven

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1587604 - doc-Id: 1583596
Het bedrijf Rodenstock.Net
Favorieten (0)
Favorieten (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Trendy kinderbrillen die bijzonder populair zijn

Statistisch gezien heeft een op de vijf kinderen een bril nodig. En kinderbrillen corrigeren tegenwoordig niet alleen afwijkingen in het gezichtsvermogen, maar zien er ook echt mooi uit. Plagerijen behoren daarmee tot het verleden.

Wees bij de aankoop van de eerste bril geduldig, juist bij zeer kleine kinderen. En laat uw kind absoluut meebeslissen. Want hoe beter de bril uw kind bevalt, hoe liever het de bril draagt. Let er vooral in het begin op dat de bril goed op de neus blijft zitten. Uw kind zal snel aan zijn nieuwe hulpmiddel wennen. Tip: Laat aan het begin van het schooljaar - indien nodig natuurlijk ook daarna - de ogen van uw kind door de oogarts of opticien controleren.

Omdat met name kleine kinderen nog geen volgroeide neusbrug hebben, moet de neusbrug van de bril bijzonder goed passen en zacht afgewerkt zijn. Daardoor blijft de bril beter op de neus zitten en worden drukplekken voorkomen. Bijzondere aandacht moet u aan de brilpoten schenken. Ze mogen niet drukken, omdat dit op den duur tot hoofdpijn kan leiden. En ze mogen ook niet te los zitten. Idealiter zijn de brilpoten van flexibel materiaal gemaakt. Dan kunnen ze steeds weer naar binnen en buiten gebogen worden. Bovendien kunnen kinderhandjes de bril veel gemakkelijker op- en afzetten. Dit verhoogt weer het draagcomfort en daarmee het draagplezier van de bril. Het materiaal van het montuur moet ook goed tegen ravotten kunnen. Bijzonder geschikt zijn monturen van flexibele, lichte materialen. De glazen van een kinderbril moeten in elk geval van kunststof zijn. Kunststofglazen kunnen meer verduren dan glas, dat gevaarlijk kan versplinteren.

 


Categorie

 
Het belangrijkste in één oogopslag
  • Uiterst licht, dun en esthetisch
  • Hoge breuksterkte
  • Bekroonde innovatie


Categorie

 
Het belangrijkste in één oogopslag
  • Uiterst dun en esthetisch
  • Perfect ruimtelijk zicht
  • Uitzonderlijk spontaan draagcomfort


Categorie

 
Het belangrijkste in één oogopslag
  • Bijzonder populair
  • Geweldige merkkwaliteit
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding