Een bril?
Natuurlijk van Rodenstock!

De juiste bril kiezen is niet gemakkelijk, want alles moet gewoon kloppen. Het zicht. De look. En talloze andere factoren die een bril van Rodenstock perfect op maat voor u weet te combineren.

Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Hoogste technische kunstzinnigheid

Brillen van Rodenstock: uniek met een sterke traditie.

Met een bril van Rodenstock ziet u uw omgeving met een frisse blik. Al meer dan 140 staan onze precisiebrillenglazen en perfect aangemeten monturen garant voor optimaal zicht en een geweldige look. Neem bij het kiezen van uw bril met minder geen genoegen. Dat doen wij namelijk ook niet. Onze technici ontwikkelen unieke meesterwerken en hechten enorm veel waarde aan precisie.

De brillen van Rodenstock zijn unieke en hoogwaardige kwaliteitsproducten.

Uw ogen zijn net zo uniek als uzelf. Met een bril van Rodenstock bent u verzekerd van een net zo uniek maatwerkproduct. Brillenglazen en monturen – de twee bepalende componenten van uw bril – zijn volledig afgestemd op u en uw behoeften. Op basis van een precisieoogmeting en passend persoonlijk advies wordt een uniek model vervaardigd: uw perfecte bril.

Brillen van Rodenstock. De originele.

Achter de schermen van onze brillenglasproductie.

Vind uw perfecte Rodenstock bril!

De monturen van Rodenstock.

Een symbiose van technologie en esthetica: de monturen van Rodenstock bieden dankzij de combinatie van een tijdloos design en de hoogste technische standaarden optimaal draagcomfort.

Aan één enkel montuur van Rodenstock wordt gemiddeld 118 uur met passie en oog voor detail gewerkt. Elk afzonderlijk model wordt in München ontworpen, kan door de opticien perfect aangemeten worden en is uitvoerig getest. Wij controleren de belastbaarheid, de zuiverheid en de kwaliteit van alle onderdelen. Tot op het allerkleinste schroefje.

Naar de monturen

De brillenglazen van Rodenstock.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige precisiebrillenglazen op maat, die veel meer te bieden hebben dan alleen de juiste sterkte.

Dankzij de exacte meting van alle aspecten van uw gezichtsvermogen en het gebruik van innovatieve technologieën kunnen we brillenglazen produceren die vanuit elk standpunt perfect afgestemd zijn op uw ogen. Het resultaat is het grootst mogelijke gezichtsveld en haarscherp en contrastrijk zicht, zelfs in de schemering. Kortom: een nieuwe en ongeëvenaarde kijkervaring!

Ontdek meer
Beste zicht

De juiste bril voor elke situatie.

Er bestaan aanzienlijke verschillen in de kwaliteit van brillenglazen. Een bril van het kwaliteitsmerk Rodenstock biedt gegarandeerde veiligheid, bewezen betrouwbaarheid en bovenal 100% tevredenheid. Maak een keuze uit onze beproefde brillen:

U twijfelt welke bril het best bij u past? Gebruik dan onze briladviestool!

De eigenschappen van een hoogwaardige bril.

 • Een bril op maat. Voor een optimaal zicht moet uw bril niet alleen perfect afgestemd zijn op uw ogen maar ook op de vorm van uw gezicht en hoofd. Dit zorgt er bovendien voor dat u uw bril langdurig comfortabel kunt dragen.

  Zo zijn bijvoorbeeld de brillenpoten van de monturen van Rodenstock optimaal vormgegeven en hebben ze een verstelbare metalen kern. Hierdoor kan uw opticien bij elk Rodenstock montuur rekening houden met uw persoonlijke behoeften.

 • Onzichtbare juweeltjes. Het lijkt voor zich te spreken, maar voor een zo goed mogelijk zicht moet elk brillenglas afgestemd worden op het betreffende oog.

  Rodenstock houdt bij de berekening en de productie van uw brillenglazen niet alleen rekening met de sterkte van uw ogen maar ook met parameters zoals de vorm van uw gezicht, de pupilafstand en uw persoonlijke kijkgewoonten.

 • Harmonieuze vorm en functionaliteit. Een goede bril kenmerkt zich door het perfect op elkaar afgestemd design en materiaal. Hoewel esthetische aspecten en stijltrends belangrijk zijn, blijft de kwaliteit van de afzonderlijke componenten van doorslaggevende betekenis voor een optimale kijkervaring.

  Rodenstock combineert deze aspecten en trends uitsluitend met hoogwaardige materialen.

 • Uw brillenglazen moeten voorzien zijn van een coating om langdurig plezier van uw bril te hebben. Deze onzichtbare beschermlaag verbetert de duurzaamheid, krasbestendigheid en ontspiegeling van uw brillenglazen. Ook het montuur moet door een geschikte hoogwaardige coating beschermd worden.

  De montuurcoatings van Rodenstock zijn uitstekend bestand tegen externe invloeden, slijtage en corrosie. Dankzij de hoogwaardige coatings van de Solitaire® 2-serie zijn de brillenglazen van Rodenstock nog duurzamer en slijtvaster en zijn ze te allen tijde vuil-, vet- en waterafstotend. Bovendien vermindert de coating hinderlijke lichtreflectie, waardoor uw ogen verzekerd zijn van onbelemmerd en helder zicht.

 • Veilig zicht en een geweldige look. Een zonnebril moet uw ogen optimale bescherming tegen UV-straling bieden.

  Rodenstock heeft een uitgebreid aanbod van hoogwaardige zonnebrillen in uw sterkte. Alle zonnebrillen van Rodenstock beschermen uw ogen optimaal tegen UV-straling. Voor u betekent dat: De keus is aan u.

Gebruiksinformatie voor de opticien

Volgens de verordening medische hulpmiddelen, bieden wij u de mogelijkheid om de instructies voor het gebruik van onze brillenglazen te downloaden.

Gebruiksinformatie
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading