Gewoon goed zicht: de enkelvoudige brillen van Rodenstock.

Hiermee kunt u op elke afstand weer scherp zien.

Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking
Meer inzicht

Scherp zicht tot de horizon met een vertebril van Rodenstock.

Alom bekend onder de brillen: de enkelvoudige bril. Deze bril corrigeert uw oogafwijking en geeft u weer haarscherp zicht. Voor u betekent dat een beter totaalzicht, een hogere levenskwaliteit en meer veiligheid, bijvoorbeeld in het verkeer.

Rodenstock presenteert: het eerste persoonlijke enkelvoudige glas.

Hoe beter uw brillenglazen op u afgestemd zijn, hoe gemakkelijker u een natuurlijke kijkervaring realiseert. Hiervoor heeft Rodenstock een bekroonde innovatie in huis: persoonlijke enkelvoudige glazen die zowel rekening houden met uw sterktes als met de vorm van uw gezicht, uw houding en de pasvorm van uw montuur. Hierdoor onderscheiden ze zich duidelijk van traditionele brillenglazen:

Uw voordeel

Scherp zicht

Onbelemmerd zicht dankzij de hoge kwaliteit van onze brillenglazen: met individuele aanpassing van de glazen aan de pasvorm van het montuur op uw gezicht.

Conventioneel bril
Rodenstock bril
B.I.G. EXACT™
Hoe uw exacte biometrische multifocale brillenglazen worden gemaakt

Met biometrische multifocale brillenglazen, gebaseerd op de DNEye® technologie, creëert Rodenstock een paradigmaverschuiving in de berekening van multifocale brillenglazen door de unieke vorm en grootte van elk oog nauwkeurig te bepalen en hiermee rekening te houden tijdens de productie.

More about B.I.G. EXACT™

Passende extra's voor uw behoeften.

Premium coatings

Rodenstock Solitaire® 2: duurzaamheid, antireflectie, krasbestendig.

Met de premiumcoatings van Rodenstock wordt uw bril nog onderhoudsvriendelijker, is hij gemakkelijker te reinigen of biedt hij uw ogen nog meer bescherming tegen schadelijk licht. Of het nu om bescherming tegen vuil en stof, de nieuwste bescherming tegen UV-straling of ontspannen zicht vanwege de afzwakking van kunstlicht van computers, laptops en smartphones gaat, vraag uw opticien gewoon naar de Rodenstock Solitaire® 2-coatings.

Zo glad, dat er niets blijft plakken

Langdurig zicht met X-tra Clean.

De hele dag schone brillenglazen? De nieuwe X-tra Clean-afwerking maakt het mogelijk. De afwerking, dat wil zeggen de toplaag op de voorkant van het glas en de achterkant bij hoogwaardige glazen, is hier de doorslaggevende factor.
Het extreem gladde oppervlak zorgt ervoor dat vuil nauwelijks blijft plakken - en als de glazen vuil worden, kan het vuil gemakkelijk worden verwijderd.

  • Langdurig kristalhelder zicht
  • Snel en makkelijk schoon te maken zonder achterblijvende strepen en restanten
  • Vuilwater- en stofafstotende eigenschappen
Hoe X-tra CLEAN werkt
PERFECT ZICHT IN ALLE LICHTOMSTANDIGHEDEN

ColorMatic® 3: De meekleurende glazen van Rodenstock.

Onze meekleurende brillenglazen passen zich automatisch aan elke lichtsituatie aan, zodat u altijd comfortabel en ontspiegeld kunt zien. Binnen zijn ze absoluut helder en buiten kleuren ze, afhankelijk van de lichtintensiteit.
Gebaseerd op Rodenstocks meer dan 50 jaar ervaring in fotochromisme, herdefiniëren wij nu de prestaties van meekleurende brillenglazen: ColorMatic® 3 biedt 30% snellere helderheid in vergelijking met de vorige generatie ColorMatic IQ® 2.

De diepe verduistering en snelle verheldering zorgen voor tastbaar visueel comfort, terwijl het blauwlichtfilter en een brede selectie van kleuren een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden en stijl garanderen. Of de ColorMatic® 3 nu als bril of zonnebril wordt gebruikt, hij biedt ontspannen en scherp zicht in elke situatie en is daarmee de perfecte intelligente bril voor dagelijks gebruik.

Bekijk de video
Bescherming voor uw ogen

Rodenstock lichtbescherming PRO410.

UV-stralen kunnen zowel voor je huid als voor je ogen schadelijk zijn en zelfs door de wolken bij bewolking heen dringen. Naast de UV-straling is er ook blauw licht. Dit is belangrijk voor het bioritme en andere biologische functies van het lichaam. Afgezien van de positieve effecten, kunnen bepaalde elementen van blauw licht ook potentieel schadelijk zijn. De formule van succes is de juiste relatie. Met de Rodenstock lichtbescherming PRO410 krijgen uw ogen alleen het licht dat ze echt nodig hebben - dag in dag uit.

Zeg maar dag tegen vermoeidheid

Comfort voor de ogen met extra ondersteuning tijdens het lezen.

Lezen kan boeiend, ontspannend of leuk zijn. Voor uw ogen is het echter vooral één ding: een uitdaging. Door een eenvoudige ondersteuning in de onderste zone van het brillenglas kunnen uw ogen zich gemakkelijker aanpassen aan verschillende zichtafstanden. Het gezichtsveld van uw multifocale Rodenstock glazen met leesondersteuning is volledig aangepast aan uw persoonlijke levensstijl en uw kijkgewoonten. Hierdoor hoeven uw ogen zich bij het lezen in een boek of van een scherm, minder in te spannen en vallen details eerder op. Dit is zowel handig op uw werk als in uw vrije tijd.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading