0
    U bevindt zich hier: House of Better Vision  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

18

+

=

negenentwintig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1587636 - doc-Id: 1583237
Het bedrijf Rodenstock.Net
Favorieten (0)
Favorieten (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Waarom is een oogmeting zo belangrijk?

Uw ogen zijn net zo persoonlijk als uw DNA. Nauwkeurige meetgegevens zijn de eerste stap naar een bril waarmee u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% kunt benutten.

Stap 1: adviesgesprek

Eerst zal uw opticien vragen welke eisen u aan een bril stelt. De opticien wil bijvoorbeeld weten wat voor werk u doet, of u veel reist, sport of leest en welke problemen daarbij optreden.

Stap 2: oogscan

Elk oog is anders. Uw ogen worden idealiter afzonderlijk met een moderne scanner volautomatisch en uiterst nauwkeurig op 1.000 meetpunten gemeten. Hierdoor kunt u uw gezichtsvermogen weer ten volle benutten. Bij de meting worden ook de kleinste afwijkingen in het oog vastgesteld. Anders dan traditionele meetapparaten registreert de DNEye® Scanner van Rodenstock niet alleen afwijkingen van een lagere orde, zoals sferische sterkte, cilinder en as. Ook de afwijkingen van een hogere orde worden gemeten, zoals verminderd contrastzicht, overdag en 's nachts.

Stap 3: subjectieve oogtest

Vervolgens zal uw Rodenstock-opticien u vragen een heel normale, subjectieve oogtest te doen.

Stap 4: bril aanmeten

Alleen bij Rodenstock is het via het 3D-videomeetsysteem ImpressionIST® 3 mogelijk bij de berekening van brillenglazen op maat rekening te houden met de gezichtsvorm en de oogafstand. Met het van tevoren aangepaste montuur kijkt u in de spiegel, en camera's maken uit meerdere gezichtshoeken opnamen. Met behulp van de opnamen worden parameters zoals uw gezichtsvorm en oogafstand nauwkeurig in samenhang met het gekozen montuur gemeten.

Het resultaat

Dat loont. Zowel de gegevens van de meetapparaten als die van de subjectieve oogtest worden met uw bestelling naar Rodenstock gestuurd. Op basis hiervan maken wij perfecte brillenglazen die op elk afzonderlijke optische aspect van uw ogen is afgestemd. Dankzij de DNEye® technologie kunt u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% benutten. Dit resulteert in optimale gezichtsvelden en scherp en contrastrijk zicht, overdag en 's nachts. Kortom: een nieuwe, nog niet eerder beleefde kijkervaring. Vanzelfsprekend worden ook onze zonneglazen op deze wijze voor u aangemeten.

  • Uitgebreide, persoonlijke analyse van het gehele gezichtsvermogen
  • Benut het gezichtsvermogen voor 100%
  • Scherp en contrastrijk zicht
  • Optimaal comfort en spontane gewenning met de nieuwe bril