Bedrijfsstructuur

De directie van Rodenstock en sleutelfiguren.

Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien

De Rodenstock Company

De kern van Rodenstocks bedrijfsstrategie is de gepatenteerde DNEye® Pro technologie, waarmee Rodenstock het eerste bedrijf is dat de individuele vorm en grootte van elk oog meet en op basis van duizenden datapunten geïndividualiseerde brillenglazen produceert, de zogenaamde Biometric Intelligent Glasses (B.I.G. VISION®).

Opgericht in 1877 en met het hoofdkantoor in München, Duitsland, heeft het bedrijf wereldwijd ongeveer 5.000 mensen in dienst en is vertegenwoordigd met verkoopkantoren en distributiepartners in meer dan 85 landen over de hele wereld.

Onze bedrijfsstructuur

In 2002 zette Rodenstock de koers uit naar een voor de kapitaalmarkt geschikte bedrijfsstructuur door zich om te vormen tot een GmbH (vennootschap met beperkte aansprakelijkheid). In juni 2003 werd Permira Beteiligungsberatung GmbH de eerste niet-familiale financiële investeerder. In 2007 nam de Europese investeringsmaatschappij Bridgepoint de aandelen van de Permira-fondsen over. In 2015 voegde Compass Partners zich als extra investeerder bij Rodenstock.
Apax Funds verwierf hun aandelen in maart 2021. Apax Funds zal het management van Rodenstock ondersteunen bij het versnellen van de groei van het bedrijf en het stimuleren van innovatie, digitalisering en effectieve marketing van zijn producten.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading