Zonnebrillen
Kantsch

Pioniersgeest van toen voor vandaag

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Geïnspireerd op de pioniersgeest van de jaren 70: Kantsch van Rodenstock.

In de jaren 70 werd de ene na de andere berg van 8.000 meter of hoger beklommen. Ook de brillen van Rodenstock doorstonden de beproeving boven op het dak van de wereld: de Himalaya. Zonne- en gletsjerbrillen behoorden toen al tot de uitrusting van bergbeklimmers die de hoogste bergen opzochten. Sommige modellen van Rodenstock waren in 1975 van de partij tijdens de zogenoemde Kantsch-expeditie. De Kantsch-modellen vinden hun inspiratie in de klimlegendes uit die tijd en wekken ook nu nog steeds een verlangen naar avontuur op.

Hoogwaardig en modern: toen én nu.

Een coole stijl voor coole types. Dat gold toen en geldt nog steeds voor de zonnebrillen uit de Kantsch-collectie. Casual pilotenvormen worden gecombineerd met smalle en verfijnde brillenpoten. De monturen zijn volledig van titanium. Het door Rodenstock gebruikte bètatitaan is een van de hoogwaardigste montuurmaterialen. Hiermee kunnen uiterst lichte en tegelijkertijd stevige brillen gemaakt worden. Deze brillen garanderen maximale duurzaamheid. Titanium is bovendien bijzonder corrosiebestendig en uitermate geschikt voor brildragers die last hebben van een huidallergie.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.