Maatwerk uit de fabriek van Rodenstock

Nog persoonlijker wordt het niet: In de fabriek van Rodenstock produceren we brillenglazen voor speciale en bijzondere behoeften.

Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien

Optimale brillenglazen voor buitengewone kijkbehoeften.

Speciale brillenglazen voor hobby en werk bij ernstige oogafwijkingen. Als expert op het gebied van speciale brillenglazen gaat Rodenstock graag elke uitdaging aan!

Het juiste brillenglas voor uw uiterst persoonlijke behoeften.

  • Elk paar ogen is uniek. En sommige ogen zijn zo uniek dat slechts speciale brillenglazen in aanmerking komen. Denk bijvoorbeeld aan ernstige myopie (bijziendheid) tot wel -47 dioptrie of ernstige hypermetropie (verziendheid) tot wel +35 dioptrie. Ook voor mensen die aan grijze staar zijn geopereerd of voor kinderen die scheelzien, hebben wij speciale oplossingen op maat.

  • Voor chirurgen, piloten, vaklieden of proeflezers is goed zicht bij de uitvoering van hun werkzaamheden essentieel.
    Juist deze klanten bieden wij speciale brillenglazen waarin de gezichtsvelden helemaal persoonlijk worden bepaald. Zo kan bij vaklieden die boven het hoofd werken of piloten die omhoog op instrumenten in de cockpit moeten kunnen kijken, het gezichtsveld voor dichtbij in de bovenste zone van het brillenglas verwerkt worden.

  • De zichthulpmiddelen van vroeger waren weliswaar niet altijd even goed, maar ze hadden wel een bepaalde charme. Vele mensen grijpen ook vandaag de dag nog graag terug op de tijd van de knijpbrillen, monocles en operabrillen. Ze willen deze bijzondere brillen niet alleen bekijken, maar ook gebruiken. Wij voorzien uw kostbaarheden van speciale glazen in uw sterkte. Daarmee kunt u de schoonheid van de goede oude tijd met het kijkcomfort van vandaag beleven.

  • Felgekleurde vissen en schitterende riffen: iedereen die de unieke onderwaterwereld ontdekt heeft, wil deze steeds weer zien. En wel zo scherp mogelijk. Daarom levert Rodenstock brillenglazen voor duikbrillen die eenvoudig in het duikmasker geïntegreerd kunnen worden. Voor bijzienden tot -10 dioptrie en voor verzienden tot +10 dioptrie. Onze oplossingen staan garant voor een perfect zicht en laten u de fascinatie van de zee steeds weer opnieuw beleven.

B.I.G. EXACT™
Hoe uw exacte biometrische multifocale brillenglazen worden gemaakt

Met biometrische multifocale brillenglazen, gebaseerd op de DNEye® technologie, creëert Rodenstock een paradigmaverschuiving in de berekening van multifocale brillenglazen door de unieke vorm en grootte van elk oog nauwkeurig te bepalen en hiermee rekening te houden tijdens de productie.

More about B.I.G. EXACT™
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading