Rodenstock Magazine

Brillenglazen zijn onze passie. Hierbij voelen we ons al 140 jaar thuis. Via het Rodenstock Magazine willen we ons enthousiasme en onze vakkennis met u delen. Zo houden we u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, producten, highlights en trends op het gebied van brillenglazen en monturen.

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Huidige artikelen

X-tra Clean brillenglazen

Extra schoon: X-tra Clean - de nieuwe standaard als het gaat om helder zicht en schone glazen. Dankzij dit supergladde brillenglas, krijgen vuil, vocht en stof minder kans om zich te hechten. U geniet langer van uw glazen en hoeft minder tijd te spenderen aan het poetsen van uw glazen.

Lees meer

Een gemakkelijke gids voor optische afwijkingen van het oog

Myopie, hypermetropie, dioptrie, presbyopie, Astigmatisme - Rodenstock expert Tom Reiter legt de belangrijkste oogheelkundige termen uit.

Lees meer

Onderhoud van uw bril

U heeft het meeste profijt van uw bril, wanneer u deze regelmatig reinigt. Wij geven u graag wat adviezen over het schoonmaken van uw bril.

Lees meer

UV-bescherming voor de ogen.

Hoeveel we ook van de zon houden, we weten dat zijn straling gevaarlijk kan zijn. De ultraviolette straling kan onze ogen permanent beschadigen. Het in de zomer dragen van een zonnebril is daarom absolute noodzaak. Hoe weet u of een zonnebril voldoende bescherming tegen UV-straling biedt?

Lees meer

Kunststof vs. mineraal glas: welk brillenglas is beter?

Terwijl de keuze van een montuur grotendeels afhankelijk is van de vorm van het gezicht en de persoonlijke smaak, gelden er andere criteria voor de brillenglazen.

Lees meer

Zijn beeldschermbrillen alleen geschikt voor de computer?

Wat veel mensen niet weten is dat beeldschermbrillen – ook wel computerbrillen genoemd – verrassend veel toepassingen hebben.

Lees meer

Welke bril past bij mij?

Bij de keuze van een nieuwe bril laat u zich gewoonlijk leiden door uw persoonlijke smaak. Maar net als bij kleding zijn er ook bij brillen stijlen en vormen die de een wel en de ander juist niet staan.

Lees meer
1 2 3
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.