DE MASTERS
SELECTION.

Mijn bril voor de zwaarste eisen.

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Perfectie van Rodenstock.

Het beste uit 140 jaar excellent vakmanschap en indrukwekkend brildesign komt tot uitdrukking in de Masters Selection van Rodenstock. De hoogwaardigste collectie in haar soort combineert nauwgezet Duits vakmanschap, eersteklas materialen en een modern design. Deze monturen zijn gemaakt met oog voor detail en tot in de puntjes met de hand afgewerkt. Hiermee wordt een nieuwe standaard bepaald.

De Masters Selection van Rodenstock

De unieke modellen van de Masters Selection combineren een geavanceerd design, hoogwaardige materialen en nauwgezet Duits vakmanschap.

Als uit één stuk.

De voorkant van bijzonder hoogwaardig titanium, de met de hand geklonken scharnieren en de brillenpoten van acetaat (damesmonturen) en van titanium (herenmonturen) worden grotendeels met de hand vervaardigd bij een van de beste Japanse fabrikanten van titanium monturen. In combinatie met verschillende kleuren creëren deze meesterwerken een karakteristieke, modieuze look.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.