MIX YOUR STYLE.

Hoogwaardige zonnebrillen op sterkte
die u zelf kunt ontwerpen.

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

MIX YOUR STYLE.

De lente is eindelijk aangebroken. Dit is het perfecte moment voor een nieuwe stijlvolle zonnebril! Ze zijn deze zomer een absolute must have: randloze zonnebrillen. De MIX YOUR STYLE-collectie van Rodenstock volgt deze trend en stelt hierbij individualiteit centraal. U kunt kiezen uit verschillende brillenglazen en brillenpoten en zo zelf uw bril samenstellen. Dit biedt u 64 mogelijkheden om de bril helemaal op uw eigen smaak, gezichtsvorm en teint af te stemmen.

ONTWERP UW ZONNEBRIL

ONTWERP UW EIGEN UNIEKE ZONNEBRIL
IN DRIE STAPPEN.

De randloze zonnebrillen van Rodenstock zijn een trendaccessoire en tegelijkertijd een hoogwaardige zonnebril op sterkte. Het bijzondere aan de MIX YOUR STYLE-collectie is dat u uit vier verschillende glasvormen, glaskleuren en brillenpootkleuren kunt kiezen. Hierdoor kunt u in slechts drie stappen een trendy zonnebril samenstellen die 100% aan uw verwachtingen voldoet.

ZONNEBRILLEN OP STERKTE.
BIJZONDER INNOVATIEF.

De zonnebrillen uit de MIX YOUR STYLE-collectie zijn verkrijgbaar met premiumglazen in uw sterkte en met de beproefde kwaliteit van Rodenstock. U kunt kiezen uit blauwe, bruine, grijze en groene brillenglazen. Naar gelang uw huidtype laten koelere of juist warmere kleuren uw teint stralen! Alle brillenglazen hebben een trendy kleurverloop en zijn verkrijgbaar in uw eigen sterkte.

MIX YOUR STYLE-configurator

Kies uw glasvorm, glaskleur en brillenpootkleur en ontwerp op basis van 64 mogelijke combinaties uw eigen zonnebril.

Ultralichte titanium brillenpoten

Breukvaste randloze zonnebrillen van Rodenstock

Zelfstellende neuspads

Handgeverfde zonnebrillen van Rodenstock

Duurzaam titanium cilinderscharnier

Afzonderlijk aanpasbare RXP®- brillenpoten

1. KIES UW GLASVORM
2. KIES UW GLASKLEUR
3. KIES UW BRILPOOTKLEUR