De monturen van Rodenstock.

De perfecte combinatie van hoogwaardige kwaliteit,
tijdloos design en innovatieve technologie staan garant voor optimaal draagcomfort.
Het tijdloze design maakt altijd weer grote indruk op brildragers.

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Ware meesterwerken: de monturen van Rodenstock.

Tijdloos klassiek of modern design? Dankzij de ervaring van meer dan 140 jaar Duits vakmanschap is elk montuur van Rodenstock een perfecte combinatie van technologie en design. De schitterende monturen staan dankzij hun uitstekende pasvorm garant voor optimaal draagcomfort.

Een bril van Rodenstock is een echt kwaliteitsproduct dat gemaakt is van hoogwaardige materialen zoals titanium en roestvrij staal. Rodenstock maakt hierbij gebruik van innovatieve technologieën. Meer dan 130 patenten liggen ten grondslag aan de dagelijkse productie van meesterwerken met een ongeëvenaarde duurzaamheid. Elk montuur is uiteindelijk het resultaat van 118 uur passie en oog voor detail.

Toon alle monturen

Ware meesterwerken

De monturen van Rodenstock.


Damesbrillen van Rodenstock

De damesbrillen van Rodenstock zijn meer dan een bijzonder accessoire voor de perfecte look volgens de laatste trend. Ze zijn een modestatement. Ze zijn uw partner in de stad, op het strand of tijdens het sporten. Daarnaast zijn ze onmisbaar voor het natuurlijke zicht van uw ogen en vanzelfsprekend voor een geweldige look.

Herenbrillen van Rodenstock

De herenbrillen van Rodenstock weten uw persoonlijke karakter perfect te accentueren: van casual tot chic en van sportief tot klassiek. Wat u ook van plan bent, met een bril uit de huidige Rodenstock collectie – waaronder ook de zonnebril – ziet u er niet alleen geweldig uit maar wordt natuurlijk zicht ook een geheel nieuwe ervaring.

Rodenstock Eyewear Show 2019

A new Vision of Style.

Rodenstock opticien bij u in de buurt.

Bij Rodenstock partneropticiens in Nederland vindt u een grote diversiteit aan producten van Rodenstock. Ervaren opticiens helpen u met veel plezier bij het kiezen van uw perfecte bril. Wij adviseren u graag.

opticien zoeken

Vind het perfecte montuur.

Het kiezen van de juiste bril is niet altijd even gemakkelijk. U vraagt zich af welk montuur het best bij u past en wat voor bril u eigenlijk nodig hebt. Wij hebben interessante feiten en nuttige tips verzameld die u kunnen helpen bij de aankoop van een bril van Rodenstock.

Hoogwaardige brillen met innovatieve technologieën.

Een bril van Rodenstock is te allen tijde een kwaliteitsproduct. Alleen de beste materialen zoals titanium en roestvrij staal worden toegepast. Deze worden met behulp van de modernste technologieën tot duurzame meesterwerken getransformeerd. Rodenstock is bijzonder trots op het innovatieve karakter van de brilproductie. Alles bij elkaar hebben we meer dan 130 geregistreerde patenten. Een van onze innovaties is bijvoorbeeld het T-Lite-montuur, dat met zijn gewicht van slechts 4,7 gram een van de lichtste brillen ter wereld is.

Hierin onderscheidt zich een hoogwaardige bril.

Geen twee monturen zijn hetzelfde.

De monturen van Rodenstock kunnen perfect afgestemd worden op de vorm van uw gezicht en hoofd. Voor een optimaal draagcomfort kan elk montuur op zeven verschillende plaatsen versteld worden. Zo kan de opticien bijvoorbeeld de oortips en de hellingshoek van de brillenpoten eenvoudig instellen dankzij de structuur van het materiaal. Ook de brug – de verbinding tussen de ogen – en de neuspads bij metalen monturen kunnen afzonderlijk en eenvoudig aangepast worden, zodat de bril perfect zit.

Een bril accentueert het karakter.

Er zijn een paar trucjes om de perfecte bril te vinden. Het is heel belangrijk dat het montuur bij u past. Omdat elk gezicht anders is, staat de ene vorm beter dan de andere. Maak het uzelf gemakkelijker en bepaal op onze website de vorm van uw gezicht, zodat u al van tevoren weet welke brillen het best bij u passen.

vorm van uw gezicht

De kleur van het montuur is net zo belangrijk als de juiste vorm. Er is een enorme keus: van felle kleuren tot subtiele tinten. Wij laten u zien wat uw huidtype het best accentueert. Uiteindelijk is de keuze van een bril altijd een kwestie van persoonlijke smaak. Want alleen als u een goed gevoel bij uw bril hebt, past hij ook echt bij u.

huidtype bestemme

Verklaring van Overeenstemming

In overeenstemming met de verordening betreffende medische hulpmiddelen en de verordening voor persoonlijke veiligheidsapparatuur, bieden wij u de verklaring van overeenstemming als download.

Verklaring van Overeenstemming
Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.