0
    U bevindt zich hier: Over Rodenstock  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

10

+

=

zeventien

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1587686 - doc-Id: 1583196
Het bedrijf Rodenstock.Net
Favorieten (0)
Favorieten (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

De bedrijfsactiviteiten van Rodenstock

Als enige fabrikant bieden wij het systeem voor beter zicht aan. Een combinatie van nauwkeurig geslepen brillenglazen, perfect aangemeten monturen en deskundige service.

Onze brillenglazen

Wie voor elke behoefte perfect zicht garandeert, moet meer bieden dan alleen hoogwaardige brillenglazen. Onze glazen zijn daarom gebaseerd op drie kerncompetenties:

 • Optiek: brillenglazen waarmee onze klanten hun gezichtsvermogen voor de volle 100% kunnen benutten.
 • Fotochromie: 40 jaar ervaring met de ontwikkeling van fototrope brillenglazen en een uniek aanbod van meekleurende brillenglazen.
 • Coating: hoogwaardige coatings voor optimale bescherming van brillenglazen.
 
Onze monturen

Voor ons is een perfecte look net zo belangrijk als perfect zicht. Design moet daarom bij ons niet alleen aan esthetische eisen voldoen. Het maakt de bril ook in functioneel opzicht perfect. De hoge eisen die wij zelf aan elk montuur stellen, zijn derhalve niet op één, maar op drie kerncompetenties terug te voeren:

 • Design: onze brillen en zonnebrillen hebben een klassieke, tijdloze vorm die de persoonlijkheid van elke drager ondersteunt en in iedere situatie voor een perfecte look zorgt.
 • Materiaal: wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur, aanpasbaarheid en tijdloze elegantie. De hoogste standaarden en talrijke controles garanderen de unieke Rodenstock-merkkwaliteit.
 • Comfort: onze lange ervaring als fabrikant van brillen in combinatie met de vele aanpassingsmogelijkheden van onze monturen garandeert een perfect draagcomfort voor elke persoonlijke behoefte.
 
Onze instrumenten

Met Rodenstock is de toekomst van het persoonlijke briladvies begonnen. Van onze hypermoderne meettechnologieën profiteren zowel opticiens als consumenten.

 • De DNEye®-scanner: het optimale instrument voor uiterst nauwkeurige oogmeting waardoor het gezichtsvermogen voor 100% wordt benut.
 • ImpressionIST®: met dit innovatieve meetsysteem garanderen wij dat het montuur perfect past en dat de glazen volledig op de ogen en het montuur zijn afgestemd.
 
Onze diensten

Vanwege de introductie van ons systeem voor beter zicht zijn er bijzondere diensten voor opticiens en consumenten ontstaan die Rodenstock werkelijk uniek maken:

 • De Rodenstock Manufaktur: sinds 1877 staat dit voor knowhow in de fabricage van speciale glazen voor beroep en vrije tijd.
 • Inslijp- en verglazingsservice: de complete bril rechtstreeks uit de werkplaats. Zelfs speciale verglazingen kunnen dankzij de innovatieve freestechnologie probleemloos ingeslepen worden..
 • Garanties en diensten: uitgebreide kwaliteits- en tevredenheidsgaranties en optionele verzekeringen bieden de klant een zorgeloos totaalpakket.
 • Rodenstock Academie: het beste adres voor kwalitatief hoogwaardige training en advisering. Rodenstock is markleider op het gebied van cursussen voor opticiens.
 
Precisie-optiek

De totale bedrijfsactiviteit ‘Precisie-optiek’ wordt in 1995 afgestoten en als Präzisionsoptik GmbH in de eveneens nieuw opgerichte Rodenstock Technologie Holding ondergebracht. In 2000 neemt LINOS AG, een wereldwijd opererende producent uit Göttingen van geavanceerde optische systemen, Rodenstock Präzisionsoptik in München en Rodenstock Precisions Optics in de Verenigde Staten compleet over. Intussen is Rodenstock Photo Optics een merk van Qioptiq. Qioptiq op zijn beurt is weer onderdeel van Excelitas Technologies, een bedrijf dat wereldwijd actief is op het gebied van elektro-optische systemen en componenten.

Homepage van Rodenstock Photo Optics