0
    U bevindt zich hier: Over Rodenstock  
 
Notitieblad verzenden
 
 
 

Los de som op.*

27

+

=

negenentwintig

 

Andere som,
Klik hier .

 
 

* Verplicht veld

 
 
nav-Id: 1587682 - doc-Id: 1583200
Het bedrijf Rodenstock.Net
Favorieten (0)
Favorieten (0)
Uw momenteel opgeslagen favorieten
 
 

Geen favorieten

 
Zoeken
Zoeken
 
 
 
 
 
 

Onze bedrijfsstrategie

Al in 1877 is Rodenstock als bedrijfsnaam geregistreerd. En sindsdien schrijven wij geschiedenis met het ene na het andere succes. Kom meer te weten over de strategie die hierachter zit.

Onze kwaliteit: Duits vakmanschap

Wij hechten bijzonder veel waarde aan maximale nauwkeurigheid en met de hand gemaakte topkwaliteit: Made in Germany. Het is juist de hoge standaard van het Duitse vakmanschap dat van elk van onze brillenglazen
en van elk montuur een waar meesterwerkje maakt.

De complete waardeketen van Rodenstock heeft zijn fundament in Duitsland als vestigingsplaats. Ons onderzoekscentrum is in München en ook de prototypen worden daar gemaakt. Het Engineering Center is in Regen.

Onze drijfveer: innovatie

Wij willen altijd verder denken, altijd beter worden en ons nooit tevredenstellen. Hadden we dat niet gedaan, dan hadden wij nooit het eerste meekleurende brillenglas ColorMatic IQ® 2 gemaakt. Of de gepersonaliseerde multifocaalbril, die dankzij de Eye Lens Technology perfect zicht mogelijk maakt en het gezichtsvermogen voor de volle 100% benut. Of het Disc Hinge-brilscharnier, waar niet één schroef aan te pas komt. Of Ti-Lite, het montuur van een uiterst lichte titaniumlegering.

Onze ambitie: enthousiasme

Als het om perfect zicht gaat, is innovatie op zich soms niet voldoende. Daarom verrassen wij onze klanten, partners en concurrenten altijd weer met iets nieuws. Een dergelijke verrassing is bijvoorbeeld onze uiterst nauwkeurige DNEye® Scanner, waarmee elke oogmeting een unieke ervaring wordt.

Deze fundamentele behoefte om steeds weer nieuwe wegen in te slaan en het onmogelijke mogelijk te maken spoort ons elke dag weer opnieuw aan. En het bepaalt het merk Rodenstock in al zijn facetten. Dit blijkt zowel uit ons succesverhaal als uit onze nieuwste collecties rocco by Rodenstock en Claudia Schiffer by Rodenstock of uit onze virtuele ‘Wereld van het zien’.