• Monturen
  • rocco by Rodenstock collectie

rocco by Rodenstock

De retrobrillen van Rodenstock

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

De rocco by Rodenstock-brilcollectie

De rocco by Rodenstock-brilcollectie

1 2 3 4

rocco: de retrobrillen van Rodenstock.

In de jaren '60 werd het model 'rocco' voor het eerst uitgebracht. En kort daarna kon je dit model overal ter wereld bewonderen, ook op het gezicht van vele beroemdheden zoals Ronald Reagan. In de jaren '90 leek het model van de aardbodem verdwenen. Maar in 2014 keerde rocco by Rodenstock met zijn eigen collectie terug op het modetoneel. Dankzij het op de rocco Original geïnspireerde retrodesign en de ultramoderne materialen zijn deze brillen ideaal voor trendsetters en modebewuste brildragers. De gele rocco by Rodenstock-cirkel op de oortip is het kenmerkende designstatement en geeft elke bril een persoonlijke stip.

Stijlvol cool van vorm, kleur en materiaal.

De tijdloze vormen van de stijlvolle monturen in combinatie met het hoogwaardige acetaat kunststof in verschillende kleuren geeft de drager een bijzondere casual en urban flair. Samen met de brillenglazen met kleurverloop, spiegelcoating of functies zoals contrastversterking en polarisatie accentueren de zonnebrilmonturen vakkundig het karakter van drager.

De nieuwe rocco by Rodenstock collectie

Look at you! Dat is de slogan van de nieuwe Rocco by Rodenstock collectie.

Look at This!

Set your own trends –
with the retro frames from rocco by Rodenstock.

rocco goes Heavy Metal

Luid, zelfverzekerd en provocerend. Dat is hoe modellen Steven, Freddie en Doro zichzelf presenteren. Vooral het damesmodel RR216 creëert een opzettelijke flair. Vanwege de vorm van het driehoekige brillenglas, zal "Doro" gegarandeerd voor opschudding zorgen en de nieuwe look van deze tijd benadrukken. De twee unisex-modellen, Steven en Freddie, zijn niet minder opwindend. De roestvrijstalen monturen met een dunne rand en platte veren geven een felle uitstraling door hun vorm en zijn hun naam waardig.

Rocco loves acetaat

Look at you! Dat is het motto van de nieuwe Rocco-campagne. De nieuwe monturen bestaan uit opmerkelijke kleurpatronen en een originele neusbrug.
De correctiebrillen van acetaat transformeren ronde, ovale en hoekige vormen tot echte blikvangers.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.