Look at this!

Koele nonchalance en urban flair met de brillen van de Rodenstock Capsule Collection.

Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking

Stijlvol cool van vorm, kleur en materiaal.

De tijdloze vormen van de stijlvolle monturen in combinatie met het hoogwaardige acetaat kunststof in verschillende kleuren geeft de drager een bijzondere casual en urban flair. Samen met de brillenglazen met kleurverloop, spiegelcoating of functies zoals contrastversterking en polarisatie accentueren de zonnebrilmonturen vakkundig het karakter van drager.

Let‘s go Heavy Metal

Luid, zelfverzekerd en provocerend. Dat is hoe modellen Steven, Freddie en Doro zichzelf presenteren. Vooral het damesmodel RR216 creëert een opzettelijke flair. Vanwege de vorm van het driehoekige brillenglas, zal "Doro" gegarandeerd voor opschudding zorgen en de nieuwe look van deze tijd benadrukken. De twee unisex-modellen, Steven en Freddie, zijn niet minder opwindend. De roestvrijstalen monturen met een dunne rand en platte veren geven een felle uitstraling door hun vorm en zijn hun naam waardig.

Acetate Love

Look at you! Dat is het motto van de campagne. De nieuwe monturen worden volgens dit motto gepresenteerd met opvallende kleurenpatronen en een originele neusbrug. De correctiebril van acetaat transformeert ronde, ovale en hoekige vormen in echte blikvangers.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading