Succes?
Denk groter!

Maak deel uit van Rodenstock B.I.G. Vision®

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien
Opticien zoeken You can attach your wish list directly to your appointment booking

Contact & meer informatie

Wenst u meer informatie te ontvangen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze collega's zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Titel*
Rodenstock garandeert dat uw persoonlijke gegevens behandeld zullen worden met volledige inachtneming van de geldende privacywetgeving. Persoons- en gebruiksgegevens worden elektronisch opgeslagen en vervolgens verwerkt om de klantendienst te verbeteren.
*Verplichte velden
Rodenstock GmbH

Headquarter Address Elsenheimerstrasse 33
D-80687 München

Maak uw klanten enthousiast voor scherper zicht met biometrische multifocale brillenglazen van Rodenstock.

Met Rodenstock B.I.G. Vision® maakt u deel uit van een paradigmaverschuiving op het gebied van multifocale brillenglazen, waarbij tijdens de productie van brillenglazen rekening wordt gehouden met de unieke vorm en grootte van elk oog. Met behulp van de gepatenteerde DNEye® Scanner kunt u de volledige biometrie van het oog bepalen aan de hand van enkele duizenden datapunten - dit is uniek in de industrie. Alle relevante biometrische gegevens stromen direct door naar de productie van de glazen dankzij state-of-the-art meet- en analysetechnologieën. Op basis hiervan berekent Rodenstock, als enige glasleverancier, een glas dat tot op de micrometer precies past bij elke individuele persoon.
Met biometrische brillenglazen stelt Rodenstock u in staat om u duidelijk te onderscheiden van de concurrentie in uw lokale omgeving of om uw voorsprong op de concurrentie te versterken.

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.