Met of zonder sterkte:
uw zonnebril van Rodenstock.

Een modieuze zonnebril van Rodenstock beschermt uw ogen en maakt uw look helemaal af.

Scroll
De Rodenstock bril
Uw verlanglijst
Uw opticien

Optimaal zicht en een perfecte look
met een zonnebril van Rodenstock.

Modeliefhebbers weten dat de juiste accessoires de look compleet maken. De zonnebrillen van Rodenstock zijn echter veel meer dan gewoon een modeaccessoire. Dankzij de innovatieve technologie bieden ze uw ogen betrouwbare en daardoor onmisbare bescherming tegen schadelijke UV-straling. Bovendien kunt u met hoogwaardige glazen in uw sterkte niet alleen zonder enige terughoudendheid het zonlicht trotseren maar hebt u ook haarscherp zicht.

Alleen het beste voor uw ogen:
hoogwaardige zonneglazen van Rodenstock.

Gekleurd, spiegelend, polariserend of slim meekleurend:
De keuze is aan u.

Geef uw zonnebril een persoonlijke touch! Van een speciale kleur voor tijdens het autorijden en een trendy spiegelcoating tot een polarisatiefilter, een zonnebril van Rodenstock met of zonder sterkte biedt nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Uw Rodenstock opticien adviseert u graag over wat uw zonnebril voor u kan én moet doen.

Kies uit vele uiteenlopende kleuren en tinten!

Welke keus u ook maakt, alle gekleurde brillenglazen van Rodenstock beschermen uw ogen optimaal tegen verblindende effecten en UV-straling.

Maar een goed zonneglas doet zelfs nog meer: Zonlicht bevat een hoog percentage blauw strooilicht. Dit legt een sluier over de andere kleuren en leidt tot contrastarm zicht. De zonneglazen van Rodenstock zorgen voor een optimale filtering van de blauwe lichtstraling. Hierdoor kunt u ook bij fel of diffuus licht haarscherp zien. Voorwerpen zien er contrastrijk uit, en kleuren en details worden natuurlijk weergegeven.

Casual look, cool effect.

Of u nu op het strand zit of in de stad bent, een trendy spiegelcoating accentueert uw persoonlijke look. Voor uw nieuwe zonneglazen van Rodenstock kunt u kiezen uit drie metallic kleuren. De zonneglazen met rode coating zien er niet alleen cool uit maar hebben ook een infraroodwarmtefilter, dat de thermische belasting van de ogen vermindert.
Tip: combineer de zilverkleurige spiegelcoating Solitaire® Silver Moon of de rode spiegelcoating Solitaire® Red Sun 2 met meekleurende zonneglazen en wees zo verzekerd van volledige en slimme bescherming tegen de zon.

Een nieuwe mijlpaal in intelligente bescherming tegen de zon.

Meekleurende zonneglazen van Rodenstock passen zich in no time aan de lichtomstandigheden aan. Bij fel zonlicht beschermen ze uw ogen met een donkere tint. Als u in de schaduw stapt, worden ze automatisch tot wel 55% lichter. Dit garandeert op elk moment van de dag helder en contrastrijk zicht, dus ook in veranderende lichtomstandigheden.
De slimme Rodenstock ColorMatic IQ® Sun 2-glazen zijn verkrijgbaar in zes trendy kleuren en contrastkleuren. Modebewuste personen kunnen hun meekleurende zonneglazen combineren met de modieuze Silver Moon-spiegelcoating.

Meekleurend? Test het zelf.

Extra bescherming voor uw ogen en brillenglazen.

Een zonnebril is doorgaans veel op pad: in de stad, bij het sporten, op het strand en in de tas. De Solitaire® Protect Sun 2-premiumcoating met CleanCoat beschermt uw zonnebril tegen vuil en krassen en maakt reiniging nog gemakkelijker. Hierdoor hebt u langdurig plezier van uw zonnebril. Zonnebrandolie, stof, zand of water hebben geen kans.
Daarnaast biedt de coating uw ogen extra bescherming omdat hij niet alleen frontaal zonlicht maar ook zijdelingse reflecties absorbeert. Zo kunt u optimaal van de zomer genieten.

Ook optimaal zicht bij sterke reflecties.

Polariserende zonneglazen bieden buiten en tijdens het rijden meer veiligheid en kijkcomfort, met name bij sterk reflecterende oppervlakken zoals sneeuw en water. De polarisatie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de verblindende effecten, een goede kleurwaarneming en haarscherp zicht in moeilijke lichtomstandigheden, bijvoorbeeld in diepe sneeuw of op een reflecterende natte weg. Maak uw keuze uit drie modieuze kleuren: polariserend bruin, polariserend grijs of polariserend groen.

Ervaar alle glasvarianten voor uw zonnebril in het echt. Zoek hier een opticien.

Wist u dat? De verschillende kleuren van een brillenglas hebben elk hun eigen voordelen. Zo herstelt oranje de scherpte bij een snelle overgang van licht naar donker en vice versa en is het ideaal voor sport- en vrijetijdsactiviteiten. En amber staat garant voor een optimaal contrast bij een groen oppervlak, waardoor deze kleur perfect is voor tijdens het golfen. Vraag gewoon uw Rodenstock opticien welke kleur u het best kunt kiezen.

Uw nieuwe look: de zonnebrillen van Rodenstock voor dames en heren.

Of u nu voor de laatste trend gaat of de voorkeur geeft aan tijdloze elegantie, de zonnebrillen van Rodenstock kenmerken zich altijd door een sterk design. En door hoogwaardige kwaliteit. De monturen van Rodenstock zijn een harmonieuze combinatie van innovatieve technologieën, de beste materialen en precisiebewerkingen. Laat u inspireren en ontdek het montuur dat het best bij uw stijl past.

Toon alle zonnebrillen

Moderne zonnebrillen die zelf denken:
ColorMatic IQ® Sun 2.

De meekleurende zonnebril met stijlfactor. Of u nu heerlijk aan het zonnebaden bent op het strand of in de halfschaduw ontspannen op een terras zit, de slimme zonnebril staat niet alleen garant voor een aantrekkelijke look maar past zich ook meteen aan de lichtomstandigheden aan. De contrastversterkende contrastkleuren zijn ideaal voor tijdens het sporten en voor mensen die graag buiten zijn. Bovendien zijn de trendy kleuren uitermate geschikt voor modebewuste personen.

  • Slimme bescherming tegen de zon met meekleurende ColorMatic IQ® Sun 2 brillenglazen
  • Optimale bescherming tegen UV-straling en verblinding

Fashion Brown

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
Fax

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.