Uw carrière bij Rodenstock

Onze medewerkers zijn de basis van ons succes. Word een deel van hen!

Scroll
Uw verlanglijst
Your type of spectacles
Do you need varifocals, distance glasses or are screen glasses the better solution? Briladviestool
Uw opticien

Maak deel uit van het Rodenstock team

Zie je vrijheid als een kans om nieuwe wegen in te slaan? Zeg je wat je denkt en doe je wat je zegt? Drijft succes je om nieuwe uitdagingen vol passie aan te gaan? Dan pas jij perfect bij Rodenstock!

Het succesverhaal van Rodenstock wordt gekenmerkt door baanbrekende ontwikkelingen en toonaangevende brillenglastechnologieën. Het bedrijf, opgericht in 1877 en met het hoofdkantoor in München, heeft wereldwijd ongeveer 5.100 mensen in dienst en wordt vertegenwoordigd door verkoopkantoren en distributiepartners in meer dan 85 landen.

De focus van onze activiteiten ligt op innovaties die het scherpste zicht vanuit elke hoek en in elke richting mogelijk maken. Rodenstock ontwikkelt, produceert en verkoopt premium brillenglazen.

Door een combinatie van kwaliteit, innovatie en trends vindt u een breed scala aan gebieden met veel ruimte voor nieuwe ideeën en uw persoonlijke ontwikkeling.
Kom naar de wereld van visie en ontdek de diversiteit aan mogelijkheden in een dynamische en innovatieve werkomgeving. Wij kijken uit naar nieuwe medewerkers die het leuk vinden om deel uit te maken van ons succes en Rodenstock te vergezellen op haar internationale groeipad.

We zijn er voor je

Eventuele vragen beantwoorden we graag vooraf:

HR Netherlands
p&o@rodenstock.nl

Voor internationale vacatures kun je terecht op: Rodenstock.com

Appointment request

Send a non-binding appointment request to the optician of your choice.Phone
??data.request.mail??

Your wish list

To help your optician prepare for the appointment, attach your wish list including your selected spectacles and frames to the appointment request.

Your appointment request has been successfully sent to

You will shortly receive an email confirming the data that has been sent to the optician. The optician will contact you directly to set-up your appointment.

BACK TO HOME
Unfortunately your request could not be sent!

Please try again.

Loading